Aanleg van waterdoorlatende verharding en plaatsen afsluiting te Roeselare.

Aanleg van de voortuin en van een waterdoorlatende verharding met een afsluiting.

De ondergrond van de oprti is opgevuld met effen gesleepte stabilisé en daarop ligt nidagravel die is opgevuld met dolomiet 5/15.

De voortuin en de afsluiting werd een 4 tal maanden later aangelegd en geplaatst, omdat de klant eerst wouw weten of we ons werk goed deden. Daarna heeft de klant ons gevraagd om de aanleg van de voortuin ook uit te voeren en een afsluiting te vervangen en een stukje bij te plaatsen. Zie hier het resultaat begin februari bij oplevering van de voortuin en de afsluiting. Voor een foto van de voortuin in volle glorie zal het wachten zijn tot in de zomer.

Wat hebben we behouden: de 3 Buxus bolvormen en het kastanje hekje aan de straat. De Buxus bolvormen hebben we in mooie bollen geschoren en in verschillende maten en deze verplaatst in het midden van de tuin. Daar rond staan Hydrangea macrophylla (wit) en op de buitenrand Pennisetum alopecuroides 'Little Bunny' en boomschors als onkruid weerder. Het smalle paadje langs de woning waar de zitbank maar net op kon hebben we verbreed zodat er ontspannen kan gezeten worden op de zitbank zonder dat men met de benen in de beplanting zit. Dit paadje werd opgevuld met het zelfde gesteente zoals in de oprit. Het paadje en de beplanting werden gescheiden van elkaar met een grijze betonborduur.

Van de afsluiting hebben we alles verwijderd en vervangen door windschermen met een tuinpoortje aan de woning kant: Prestige windschermen met kruisjes, helaas zijn de tuinpoortjes niet verkrijgbaar met kruisjes in. naast de oprit werd er gekozen voor hazelaar schermen.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Tuinen Verhelst maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie