Uw tuin, onze passie

Als gekwalificeerde tuinaannemer ben je bij Frederik Verhelst in goede handen. Met een jarenlange passie en kennis voor het tuinondernemen is Frederik met zijn team gespecialiseerd in het aanplanten en onderhouden van uw tuin.
Onze focus gaat uit naar wat voor u belangrijk is en wat haalbaar is voor de tuin. Wij gaan alvast graag de uitdaging aan en maken het moeilijke mogelijk.

Groene vingers bij Tuinen Verhelst

Tuinen Frederik Verhelst staat garant voor jarenlange ervaring in de tuinbouwsector.
Wij doen alles in overleg met de klant en met de nodige zorg en afwerking.
Tuinen Verhelst is voor u de ideale partner van het aanleggen tot het onderhouden van uw tuin.
Van kleine privétuinen tot de grotere tuinen, diverse realisaties en/of verharding kan u bij Tuinen Frederik Verhelst terecht.

Ons materiaal voor aanleg en onderhoud

Tuinen verhelst staat garant voor het gebruiken van veilig en degelijk materiaal, die enkel goed genoeg zijn voor de beste tuiniers.
We gebruiken ons eigen materiaal waardoor we de degelijkheid ervan kunnen waarborgen en u onze diensten kunnen aanbieden aan de beste prijzen. Ook lenen we geen machines uit aan derden om de kwaliteit ervan kunnen waarborgen.
Het onderhoud van onze materialen wordt bij tuinen Verhelst met de grootste precisie gedaan zodat er een geen tijd verloren gaat tijdens onze tuinwerken.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Tuinen Verhelst maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie