Tuinwerken Verhelst uit Moorslede

Ons team - Tuinen Verhelst

Frederik Verhelst is een ervaren tuinaannemer met kennis en passie voor tuinondernemen die beschikt over een jong en dynamisch team van tuinmannen/vrouwen dat reeds jaren thuis is in de tuinbouw.
Wij werken vlug en accuraat en dat merkt u in onze aanpak en het resultaat.
Van tuinontwerp tot het onderhouden van uw tuin kunt u bij ons terecht. Wij gaan de uitdaging samen met u aan!

Onze troeven - Tuinen Verhelst

Tuinen Frederik Verhelst staat garant voor jarenlange ervaring in de tuinbouwsector.
Wij doen alles in overleg met de klant en met de nodige zorg en afwerking.
Tuinen Verhelst is voor u de ideale partner van tuinontwerp, van de aanleg van uw tuin, tot het onderhoud ervan.
Van kleine privétuinen, tot de grotere aanleg van tuinen, diverse realisaties en/of verharding kan u bij Tuinen Frederik Verhelst terecht.

Ons materiaal - Tuinen Verhelst

Tuinen verhelst staat garant voor het gebruiken van veilig en degelijk materiaal, die enkel goed genoeg zijn voor de beste tuiniers.
We gebruiken ons eigen materiaal waardoor we de degelijkheid ervan kunnen waarborgen en u onze diensten kunnen aanbieden aan de beste prijzen. Ook lenen we geen machines uit aan derden om de kwaliteit ervan kunnen waarborgen.
Het onderhoud van onze materialen wordt bij tuinen Verhelst met de grootste precisie gedaan zodat er een geen tijd verloren gaat tijdens onze tuinwerken.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Tuinen Verhelst maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie