Afsluitingen


Een afsluiting zorgt niet alleen voor de gewenste privacy, maar bezorgt u eveneens een gevoel van rust. Vraag ons advies, wij maken u graag wegwijs in ons gamma en helpen u bij uw keuze.

Grondwerken


Tuinen Verhelst staat klaar voor al uw graaf- en grondwerken. Ons team staat klaar voor kleine als grote projecten samen met u aan te gaan. Naast een geweldige prijs, gaan wij ook professioneel te werk.

Houten constructies.


Ook voor alle bouwkundige werken in de tuin kunt u op ons rekenen. Een tuinhuis of carports kan een verrijking opleveren uw tuin. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een passend ontwerp.

Opritten en terrassen


Uw terras en oprit zijn het verlengde van uw tuin en woning. Wij zorgen voor een origineel ontwerp die bij u en uw woning past. Wij garanderen een duurzaam en perfect afgewerkt resultaat.

Tuin-, zwem- en siervijver


Laat u verrassen door het rustgevend effect van een waterpartij. Wij komen aan al uw wensen tegemoet en staan garant voor een vloeiende en natuurlijke integratie van de vijver in uw tuin.

Tuinaanleg


Van een stadstuin tot een landschapstuin, elk project is voor ons een nieuwe uitdaging die wij graag samen met u aangaan. Wij maken een passend ontwerp en spelen in op al uw wensen.

Tuinonderhoud


Onderhoud is noodzakelijk om een tuin in vorm te houden. Eender welke tuin, groot of klein, verdient een opfrissing. Snoeien, scheren, verplanten, bemesten... Bij ons bent u aan het goeie adres!

Tuinplan ontwerpen


Elke tuin begint bij een goed tuinontwerp, aangepast aan uw wensen en behoeften. Samen met u werken wij het project volledig uit, gaande van concept tot materiaalkeuze en afwerking.


Wij maken gebruik van cookies

De website van Tuinen Verhelst maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie